Українським сільгоспвиробникам набридли пусті балачки вітчизняних політиків з екранів телевізорів. Вони хочуть живого спілкування, щоб зрозуміти, яка з партій пропонує реальні реформи для відродження країни. Про це під час регіонального форуму партії «ЗАСТУП» у Чернігові заявила лідер політсили Віра Ульянченко.

Вона підкреслила, що в рамках турне Україною політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» лідери політсили вже об'їхали 10 обласних центрів. І в кожному з них «ЗАСТУП» збирав повні зали прихильників.

«Я вважаю, що це свідчить про потреби людей з агропромислових регіонів у безпосередньому діалозі з політиками. Люди бажають не лише мовчки слухати, але і ставити запитання, дивитися в очі промовцям та одержувати відповіді», - сказала Ульянченко.

За її словами, з передвиборною програмою «ЗАСТУПу» вже ознайомилися понад 10 тисяч осіб, які оцінили її позитивно.

«Ми хочемо знати програму єдиної політсили, яка стала на наш захист, оскільки переконані, що «ЗАСТУП» відповідатиме за кожен рядок», - зазначив фермер Ігор Павлович.

Ульянченко зазначила, що довіра людей до партії «ЗАСТУП» щодня зростає. На відміну від інших партій, аграрна політсила розробила комплексний план реформ села і відродження агросектору. В її виборчому списку нема олігархів, збанкрутілих політиків, зірок спорту або естради. У команді професіоналів «ЗАСТУПу» кілька десятків сільських голів з усіх регіонів України, малі та середні сільгоспвиробники, представники аграрної науки і сільська інтелігенція.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом