Олег Ляшко вимагає, щоб кожна місцева рада підтримала ініціативу Радикальної партії з впровадження пільг для сімей учасників АТО.

«Радикальна партія дала зразок для впровадження реального механізму отримання допомоги, закликавши всі патріотичні сили у місцевих радах, незважаючи на свої політичні переконання, об'єднатися заради допомоги нашим героям. На сьогодні уряд не розробив реальної системи надання статусу учасника бойових дій ветеранам АТО, тому не виконуються соціальні гарантії для ветеранів, сімей поранених і загиблих», - написав Ляшко у своєму Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора, 9 жовтня, Київрада після бурхливого обговорення проголосувала за проект рішення про надання пільг з оплати комунальних послуг киянам - учасникам АТО та їхнім сім'ям. Відповідний проект рішення підготували депутати Київради від Радикальної партії Олега Ляшка.

При цьому мер Віталій Кличко, який головував на сесії, столиці спочатку відмовився внести пропозицію радикалів до порядку денного. Депутатам від Ляшка довелося заблокувати президію Київради, щоб добитися ухвалення рішення. З моменту його підписання мером Києва кияни - учасники АТО та їхні сім'ї будуть звільнені від сплати всіх комунальних платежів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72