Москва не бачить об'єктивного підходу в доповіді місії Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй з прав людини в Україні, повідомив офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ Олександр Лукашевич.

«На жаль, ми не бачимо об'єктивного підходу й неупереджених оцінок того, що відбувається в Україні, з боку авторів такого документа (доповіді місії Управління Верховного комісара ООН з прав людини)», - підкреслив він.

При цьому, за словами Лукашевича, доповіді Моніторингової місії ОБСЄ в Україні загалом носять об'єктивний та неупереджений характер.

«Ми дуже позитивно дивимося на цю діяльність, активно (її. - Ред.) підтримуємо, - сказав він. - Регулярні звіти місії досить змістовні, включаючи ситуаційні доповіді, які в цілому, за нашою оцінкою, носять об'єктивний та неупереджений характер», - повідомляє ТАСС.

Як раніше повідомляв ForUm, у шостій доповіді ООН з прав людини повідомили про загибель у ході конфлікту на сході України з середини квітня по 6 жовтня 3660 осіб та поранення 8756-ти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23