У Білгород-Дністровському районі Одеської області в ніч на 9 жовтня горіла база відпочинку та розташовані поруч садові будинки, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Зокрема, о 2.57 9 жовтня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Курортному виникло займання спального корпусу на території бази відпочинку «Ювма».
«На момент прибуття пожежних підрозділів горів дерев'яний 2-поверховий корпус, покрівля кам'яного 3-поверхового корпусу та поруч розташовані садові будинки загальною площею близько 800 кв. метрів», - сказано в повідомленні.

Рятувальники наголосили, що гасіння пожежі ускладнювалося сильним вітром з боку Чорного моря, в зв'язку з чим існувала загроза поширення вогню на поруч розташовані бази відпочинку. «Завдяки оперативним діям рятувальних підрозділів ГУ ДержНС в Одеській області та військової частини села Біленьке вдалося врятувати поруч розташовані будівлі. За півтори години пожежу було локалізовано», - повідомили у відомстві.

Причина пожежі встановлюється. Загиблих і постраждалих немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42