Тисячі підприємств через бездарну політику влади перебувають у дуже важкій ситуації.

Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко у четвер, 9 жовтня, на зустрічі з трудовим колективом заводу ПАТ «Факел» у м. Фастові Київської області, повідомили в прес-службі партії.

«Сьогодні всі українські підприємства, які пов'язані коопераційними зв'язками з сусідніми державами, і виготовляють продукцію для їх ринку, мають великі проблеми. Нинішня влада не підтримує реальний сектор виробництва, а живе на кредитах, які отримує на заході. Я вже відвідав понад 10 підприємств по всій країні і у всіх подібна ситуація. Найбільше промисловий ринок України постраждав через розрив економічних зв'язків з РФ», - зазначив Бойко.

Він також звернув увагу, що на сьогодні в країні немає дешевих кредитів для промисловців. Влада залишила промисловців наодинці зі своїми проблемами.

«Сьогодні тисячі підприємств, і зокрема, завод «Факел», який виробляє дуже потрібну продукцію для нашої країни й успішно працює на експорт, перебуває у важкому становищі через бездарну політику уряду. Завод втратив свої замовлення, багато людей залишилися без роботи і засобів до існування», - заявив лідер «Опозиційного блоку».

Звертаючись до працівників заводу «Факел», Бойко підкреслив: «На жаль, сьогоднішні дії уряду інакше як шкідницькими щодо заводу назвати не можна».

Своєю чергою, за його словами, після того, як «Опозиційний блок» пройде в парламент, він зробить все для того, щоб завод «Факел» повернув свої втрачені позиції на ринку.

«Одним із ключових пунктів програми «Опозиційного блоку» є відродження виробництва. Ми відновимо економічні відносини з нашими сусідами, щоб люди мали роботу в Україні», - підсумував Бойко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27