У 132-му виборчому окрузі з центром у м. Первомайськ Миколаївської області знову готуються фальсифікації. Вже зафіксовані перші сигнали з підготовки масових фальсифікацій виборчого процесу. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці користувач «Слов'янськ».

З відповідним депутатським зверненням до Генерального прокурора України Віталія Яреми та голови Служби безпеки Валентина Наливайченка звернувся народний депутат Андрій Павловський.

За твердженням Павловського, група осіб, а саме керівник виборчого штабу кандидата по 132-му округу Василя Капацини - Ігор Пилипчук, радник міністра оборони Олександр Данилюк і громадянин Захар Стасів (всі мають стосунок до організації «Спільна справа») ведуть протиправну діяльність. Зокрема, підкуповують виборців на території 132-го округу, пропонуючи їм проголосувати на виборах 26 жовтня за кандидата Капацину В. М.

Копія звернення народного депутата додається.


Нагадаємо, під час парламентських виборів, що відбулися в жовтні 2012 року, боротьба розгорнулася між провладним «регіоналом» Віталієм Травянком та представником «Батьківщини» Аркадієм Корнацьким. Підрахунок голосів відбувався під тиском силових структур. У результаті вибори в цьому окрузі не визнали.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом