У ПАТ «Київенерго» очікують, що постачання газу на ТЕЦ-6 відновляться сьогодні, 8 жовтня, о 14:00. Про це заявила фінансовий директор «Київенерго» Тетяна Грязнова, передає кореспондент ForUm`у.

Вона зазначила, що сьогодні завершилися переговори між «Київенерго», «Нафтогазом» і Київською міською державною адміністрацією щодо сплати боргів по газу.

«Після цієї зустрічі ми очікуємо, що постачання газу на ТЕЦ-6 буде відновлено сьогодні о 14:00. На це є великі надії», - сказала вона.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв пообіцяв, що в разі, якщо сьогодні відновлять постачання газу на ТЕЦ-6 , жителі Троєщини будуть підключені до гарячого водопостачання протягом двох днів.

Крім того, директор, київських теплових мереж «Київенерго» Євген Глушак поінформував, що на сьогодні у зв'язку з відсутністю газу на ТЕЦ-6 без гарячої води залишаються 650 будинків Троєщини.

Нагадаємо, в Києві кількість будинків без гарячої води станом на 6.00 7 жовтня збільшилася до 2240, що становило 14,34% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання ПАТ «Київенерго».

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166