У Донецьку станом на 18:30 тихо, повідомлення від містян про події в районах не надходять. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

«За уточненими даними внаслідок артобстрілу, що стався сьогодні близько 12:00, повністю знищені приватні житлові будинки 105 і 106 на вулиці Крупської в Київському районі, 33 і 35 на вулиці Автострадній у Куйбишевському. Зруйновані домобудівництва за такими адресами: Айвазовського, 13, Курако, 4, Рабфаковська, 60. Також пошкоджено декілька гаражів у кооперативі «Рубін», розташованому на вулиці Кутузова, 19. Один із снарядів влучив у під'їзд багатоквартирного будинку 46 на вулиці Вахрушева. З метою безпеки 19 квартир були відключені від газопостачання», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зафіксовані численні ушкодження осколками снарядів газопроводів біля будинків 66 і 68 на Київському проспекті. У зв'язку з цим 47 квартир перебувають без газу.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України повідомило сьогодні, 7 жовтня, що після оголошення режиму припинення вогню загинуло 32 мирні жителі і 56 українських військових.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32