Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського районного управління міліції затримали 23-річного юнака, який перевозив на власному автомобілі майже два кілограми марихуани, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«У ході проведення оперативних заходів співробітники відділу затримали групу осіб на чолі з організатором, яка налагодила канал постачання наркотиків на територію міста Києва. Марихуана доставлялася з території одного із сусідніх регіонів», - сказано в повідомленні.

Як з'ясували співробітники відділу, 23-річний громадянин неодноразово виїжджав за «товаром», для перевезення наркотиків киянин використовував свій власний автомобіль, а для конспірації на зворотному шляху завжди брав попутних пасажирів.

«Вартість вилученого наркозасобу за цінами чорного ринку становить близько 50 тисяч гривень. Затриманий не заперечує, що перевозив заборонені речовини. Пояснює, що оскільки він працює у службі таксі, то першого разу за грошову винагороду в 400-500 гривень він просто погодився забрати «посилку». Мовляв, навіть не підозрював, що це за пакет», - зазначають правоохоронці.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України, санкції якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35