За минулу добу в Донецьку внаслідок бойових дій загинуло четверо мирних жителів, понад десять осіб були поранені уламками розірваних снарядів. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

«Ніч у місті минула відносно спокійно, незважаючи на те, що напруженим видався вечір 6 жовтня. Близько 17.00 повторився атробстріл Київського району. Постраждав дев'ятиповерховий житловий будинок по вулиці Злітна, 11а. Внаслідок потрапляння снарядів сталося загоряння квартир на другому і п'ятому поверхах. Крім того, була повністю знищена господарська споруда у дворі будинку 95 по вулиці Стратонавтів. О 21.00 зафіксовано потрапляння снаряда у приватний житловий будинок по вулиці Ковалька, 17 у Куйбишевському районі. Будинок знищений повністю», - йдеться в повідомленні.

У міськраді додали, що станом на 9.30 обстановка в місті стабільно напружена. Жителі Київського та Куйбишевського районів повідомляють про те, що періодично чути віддалені залпи, але визначити їх локалізацію не є можливим.

Комунальні служби працюють у штатному режимі, забезпечуючи не тільки стабільну життєдіяльність міста, але й чистоту і порядок в ньому. Громадський транспорт рухається автомагістралями згідно з графіками.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19