У Державній прикордонній службі України констатують відведення членів незаконних збройних формувань з деяких населених пунктів Донбасу на територію Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Спостерігається відведення членів НЗФ з Луганська та інших міст сходу України і перекидання їх на територію Росії... в район Ростова-на-Дону», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, в Держприкордонслужбі припустили, що в РФ члени НЗФ пройдуть навчання, після чого будуть перекидатися в складі диверсійно-розвідувальних груп на території, контрольовані українським військами.

Крім цього, згідно з повідомленням, триває передислокація і скупчення російської бойової техніки поблизу Маріуполя.

«Відомо про скупчення бойової техніки ЗС Російської Федерації в кількості від 50 до 100 одиниць в населених пунктах Новоазовськ, Тельманове, Веденське і інших поблизу Маріуполя», - зазначили в прикордонному відомстві.

Водночас, за даними прикордонників, протягом доби бойових зіткнень прикордонних підрозділів з членами НЗФ не відбувалося.

Нагадаємо, 27 серпня російські війська зайняли і контролюють місто Новоазовськ та ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського та Амвросіївського районів Донецької області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50