«Опозиційний блок» після проходження в парламент індексує пенсії і скасує пенсійну реформу. Про це заявив лідер політичної партії Юрій Бойко під час зустрічі з жителями села Дідівщина Фастівського району Київської області, повідомляє прес-служба партії.

«В умовах практично тотального знецінення національної валюти у людей знецінилися пенсії, які і без того були невисокими. Сьогодні у більшості українців, особливо мешканців села, пенсія складає від 1050 грн до 1400 грн. І ці пенсії не індексувалися після падіння гривні. Тому одним із перших завдань, які вирішуватиме «Опозиційний блок» після проходження в парламент - це індексування пенсій. Сьогодні ми вже проводимо всі необхідні розрахунки.

Ми підвищимо пенсії на стільки, на скільки впаде гривня. Для того, щоб люди хоч якось могли прожити», - сказав Бойко.

Він підкреслив, що представники «Опозиційного блоку» дуже часто зустрічаються з пенсіонерами по всій країні, і люди скаржаться на несправедливість щодо них.

«Дуже багато питань виникає до пенсійної реформи, проведеної кілька років тому. Вона породила масу корупційних дій з боку чиновників. «Опозиційний блок» скасує пенсійну реформу, яка, крім розчарувань і образ, нічого більше не принесла людям», - резюмував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом