Сьогодні, 2 жовтня, з 21:00 до 23:30 на всіх лініях Київського метрополітену будуть передбачені додаткові резервні потяги, які будуть подані у разі збільшення пасажиропотоку, повідомляє прес-служба підприємства.

«Ці заходи пов'язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Стяуа» (Бухарест, Румунія) і впроваджені на підставі «Порядку організації роботи міського пасажирського транспорту під час проведення футбольного матчу Ліги Європи УЄФА з футболу 02.10.2014», затвердженого директором департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)», - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що, якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить перевізну спроможність метрополітену, ймовірним є введення обмежень на вхід пасажирів на станції «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту». «Наголошуємо, що зазначені заходи спрямовані на організацію безпечного перевезення пасажирів та високої культури їх обслуговування», - наголошується в повідомленні.

КП «Київський метрополітен» закликає пасажирів під час проїзду в підземці дотримуватися громадського порядку і Правил користування метрополітеном.

Як раніше повідомляв ForUm, охорону громадського порядку під час матчу в Києві 2 жовтня між командами «Динамо» (Київ) і «Стяуа» (Бухарест) забезпечуватимуть 700 правоохоронців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом