За сьогоднішній день в Донецьку загинули дев'ять мирних жителів, 30 дістали поранення. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Зокрема, по проспекту Київському біля зупинкового павільйону «вул. Поліграфічна» снаряд потрапив в маршрутне таксі № 17. В результаті шестеро людей загинули. Постраждали сім осіб, які перебували в автобусі, та 18 осіб, які перебували на вулиці.

Крім того, в результаті обстрілу постраждала загальноосвітня школа № 57. Вибуховою хвилею там вибиті віконні блоки першого та другого поверхів, осколками пошкоджено фасад частини будівлі, а також внутрішнє оздоблення стін в холі. Осколкові поранення отримали п'ять осіб, ще троє загинули - вчитель біології і двоє батьків.

Також знову постраждала будівля Київської районної ради. «З метою безпеки співробітників і відвідувачів цього закладу його діяльність буде здійснюватися в Донецькій міській раді. Співробітники Київської районної ради розпочнуть виконання обов'язків 6 жовтня», - сказано в повідомленні.

У міськраді додали, що станом на 18.00 в районах Донецька тривають бойові дії.

Підприємства, що подають енергію, сьогодні відновлювали мережі в Київському районі. Залишається знеструмленою 141 трансформаторна підстанція.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27