Через відсутність електропостачання з 15.30 30 вересня не працює Північний водопровідний вузол КП «Донецькміськводоканал», у результаті чого практично весь Київський район залишається без водопостачання. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

Бойові дії, що тривають у Київському районі, не дають можливості бригадам енергетиків виїхати на місце аварії для відновлення ліній електропередачі.

Вчора також був знеструмлений Центральний водопровідний вузол, однак його роботу вдалося відновити вже через 20 хвилин. О 16 годині вузол було запущено.

Також фахівцям вдалося стабілізувати подачу води в мікрорайони Текстильник, Широкий, Мирний, Зоряний, Блакитний, а також у Петровський район. Вода споживачам цих районів подається в установленому графіком режимі.

У прес-службі зазначили, що всього по місту за минулу добу було усунуто 34 пориви на водопровідних мережах та 47 - на каналізаційних.

Як повідомляв ForUm, у північній частині Донецька ведуться активні бої, внаслідок чого три райони міста залишилися без світла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом