Активні бойові дії на східних і північних кордонах Донецька призвели до рекордного відключення споживачів від газу. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

«Так, 29 вересня через численні уламкові пошкодження і прямі влучення снарядів у розподільні і магістральні газопроводи відключено від газопостачання понад 50 вулиць, більшість з них - приватний сектор», - йдеться в повідомленні.

У відомстві уточнили, що без газу залишилися мешканці Київського, Куйбишевського, Кіровського і Петровського районів.

«Після локалізації аварій ремонтно-відновлювальні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» роблять усе можливе для відновлення газопостачання споживачів. На сьогоднішній день кількість відключених абонентів становить 5341, серед них 37 багатоквартирних будинків, 3276 будинків приватного сектору та 27 підприємств», - відзначили в міськраді.

Крім того, за минулу добу внаслідок попадання снаряда повністю знищений приватний житловий будинок №88 по вулиці Крупської в Київському районі.

У прес-службі поінформували, що станом на 10.00 в Донецьку зберігається вкрай напружена обстановка, звуки залпів лунають у всіх районах міста. Комунальні служби міста та громадський транспорт працюють у штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом