В Чернігові минулого тижня правоохоронці затримали педофіла, який вчинив розпусні дії щодо неповнолітніх дівчат, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Чернігівській області.

Зокрема, у Чернігівський міський відділ УМВС надійшло повідомлення від жінки, що вдень в її квартиру силою увірвався невідомий чоловік та скоїв розпусні дії стосовно її неповнолітньої дочки і подруг дівчини, що перебували у неї в гостях.

Правоохоронці встановили, що чоловік, зустрівши дівчат на сходах, представився помічником прокурора і почав розпитувати, чи не чули вони про вбивство, оскільки він розшукує свідків події. Потім разом з дітьми зайшов у приміщення. Чоловік із застосуванням сили роздягнув дівчат і вчинив з ними розпусні дії. Перед тим як піти, педофіл запропонував дітям гроші на кишенькові витрати, переписав номери їх мобільних телефонів і попередив, щоб про цей випадок вони нікому нічого не говорили. В подальшому він навіть зателефонував одній з них і запропонував зустрітися.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився майстер з установки металопластикових вікон (в той день він у під'їзді роздавав візитки фірми). Зловмисник затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх), санкції якої передбачають позбавлення волі до восьми років. Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31