З території однієї зі столичних військових частин Державної прикордонної служби України в зону антитерористичної операції для охорони державного кордону вирушили 6 БТРів, 8 вантажівок і 3 мікроавтобуси, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що ця техніка була передана Міністерством оборони і пройшла капітальний ремонт на Миколаївському бронетанковому заводі.

«Всього Держприкордонслужбі було передано і відремонтовано 20 БТРів, 50 вантажних «Кразів». На Миколаївському бронетанковому заводі нині виконується чергове замовлення Держприкордонслужби на поставку БТРів. Прикордонники отримають модернізовані бронетранспортери, які будуть обладнані 2 дизельними двигунами з більш потужними характеристиками і значно меншим використанням пального», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що автомобільна колона, яка відбула в зону АТО, також повезла прикордонникам зимову екіпіровку та інше військове майно.

Як раніше повідомляв ForUm, прикордонники отримали переносні протитанкові ракетні комплекси «Фагот» для охорони кордону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом