Ніч з 25 на 26 вересня в Донецьку минула напружено, особливо для мешканців Куйбишевського та Київського районів, де велися воєнні дії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Зазначається також, що ранок у місті почався із залпів. Близько 5:00 про це стали повідомляти мешканці багатьох районів. Станом на 10:00 у Донецьку тихо, повідомлення про стрілянину в районах не надходять.

«За минулу добу внаслідок влучання снарядів пошкоджено житлові будинки №9 на вулиці Мічурінській, №8 на вулиці Жмури, №2 у провулку Бахмутського, №20 на вулиці Депутатській, №94 на вулиці Комінтерну, а також будівля на Артемівській, 47а. Крім того, осколками пошкоджені ділянки розподільних газопроводів за такими адресами: вулиця Крупської 64, П'ятницького 7, 50 років України 80, 106, Путилівська 29, 38, 80,140, Свободи 13, Куїнджі 63», - йдеться в повідомленні.

Системи життєзабезпечення міста працюють.

Аварійні бригади підприємств, які подають енергію, продовжують вести роботи на пошкоджених мережах. Підключені до електропостачання житлові будинки на вулиці Панфілова та площі Бакинських комісарів, що в Куйбишевському районі. Повністю відновлено електропостачання селищ шахт Абакумова і Лідіївка, розташованих у Кіровському районі. Всього у місті залишаються знеструмленими 26 підстанцій.

Сьогодні ремонтно-відновлювальні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» планують здійснити пуск газу 80 будинкам приватного сектора на вул. Соцмістечко, в районі шахти «Трудівська». Тривають роботи з відновлення пошкоджених газопроводів у Куйбишевському і Київському районах м. Донецька. На 26 вересня без газопостачання в м. Донецьку залишаються 4 багатоквартирні будинки та 604 будинки приватного сектора.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом