Сьогодні, 25 вересня, стартувала благодійна програма Всеукраїнського аграрного об'єднання «ЗАСТУП» - «Всім світом». Активісти організації зібрали для 5 військових госпіталів, які лікують поранених українських солдатів, 50 тонн картоплі. Таким чином, медичні заклади отримали повне забезпечення другим хлібом до кінця зими.

Акція пройшла у декількох селах Фастівського та Макарівського районів Київської області. За словами одного з координаторів «ЗАСТУПу» Олександра Гуменюка, селяни охоче відгукнулися на пропозицію підтримати українських військових.

«Люди готові допомагати, адже вони добре знають, що ця картопля піде хлопцям, пораненим в АТО. Тому селяни раді, що своєю працею допомогли нашим солдатам», - сказав координатор Всеукраїнського аграрного об'єднання «ЗАСТУП» у Макарівському районі Олександр Гуменюк.

Всього активістам вдалося зібрати у місцевих фермерів 50 тонн картоплі. Більшу частину гуманітарної допомоги вантажівками відправили до Києва у Центральний клінічний госпіталь Державної прикордонної служби України, Військово-медичне управління СБУ і Центральний госпіталь МВС. Ще 20 тонн гуманітарної допомоги вирушили в Одесу на потреби клінічного госпіталю Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України та Військово-медичного клінічного центру Південного регіону.

«Ми переконані, що ця благодійна акція буде продовжена, оскільки в нашому районі є села, які також хочуть взяти в ній участь», - підкреслив координатор Всеукраїнського аграрного об'єднання «ЗАСТУП» у Фастівському районі Віктор Бутник.

Він також зазначив, що це лише перший крок благодійної місії Всеукраїнського аграрного об'єднання «ЗАСТУП» з допомоги потерпілим у зоні проведення АТО. За ініціативою політсили створено координаційну раду, що об'єднала аграріїв, які готові допомагати мешканцям Донбасу якісними продуктами.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом