У Донецьку вночі у двох районах міста велися воєнні дії, внаслідок яких знеструмлено 80 підстанцій і знищено дві квартири. Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

«Ніч з 23 на 24 в Донецьку минула неспокійно. О 23.55 внаслідок бойових дій було пошкоджено обладнання на трансформаторній підстанції «Шверника» у Куйбишевському районі, що призвело до знеструмлення 80 підстанцій. Близько 2.30 снаряд влучив у 4-квартирний житловий будинок №25 на вул. Менжинській у Київському районі. Дві квартири знищені повністю», - йдеться в повідомленні.

Крім цього станом на 10.00 в Донецьку тихо, комунальники та аварійні бригади підприємств займаються ліквідацією наслідків нічного буревію: повалені дерева призвели до збоїв у русі громадського транспорту і стали причиною пошкодження газопроводів практично у всіх районах міста.

Згідно з повідомленням, через складні погодні умови та шквальний вітер, ПАТ «Донецькміськгаз» зосередив зусилля на відновленні газорозподільних пунктів та мереж у приватному секторі за адресами: вул. Буслаєва,23, вул. Листопрокатників, 9, вулиця Гірнича - у Київському районі, вул. Ченарна, 60 - в Пролетарському районі, вул. Лузіна,1 - в Куйбишевському районі і вул. Тушинська, 16 - у Ленінському. Водночас у повідомленні попередили, що на період відновлювальних робіт можливі короткочасні відключення подачі газу на зазначених вулицях.

У той же час автобуси комунальної власності та маршрутні таксі працюють в штатному режимі. У деяких районах складнощі виникають з рухом електротранспорту: через гілки або цілі дерева, що впали на контактні мережі, не здійснюють рух трамваї №№ 10, 11, 8, 16, 15 і тролейбус №14.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30