У п'яти районах Донецька станом на 18:00 повідомляють про залпи і вибухи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

«Станом на 18:00 обстановка в місті вкрай напружена. У Куйбишевському, Київському, Ленінському, Кіровському та Петровському районах, за повідомленнями мешканців, чути поодинокі залпи і вибухи», - йдеться в повідомленні.

Сьогодні в місті велися роботи з ремонту і заміни пошкоджених ліній електропередачі в Київському, Куйбишевському, Кіровському, Петровському районах міста. Заживлено 200 будинків приватного сектора в селищі Жовтневий Куйбишевського району. Таким чином, електропостачання селища відновлено повністю. Також підключені 60 будинків приватного сектора мікрорайону Привокзальний Куйбишевського району, знеструмлених вранці 23 вересня внаслідок аварійного пошкодження підстанції. Крім того, відновлено електропостачання селища Шахти №11 у Петровському районі.

У Петровському, Київському та Куйбишевському районах Донецька також велися відновлювальні роботи на газопроводах. Всього без газопостачання у місті залишаються 28 підприємств і 988 абонентів, з яких 540 - будинки приватного сектора.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29