Народна артистка України Ірина Білик презентувала свій новий альбом «Рассвет».

Щоб надати цій події більше значимості і помпезності, артистка вирішила представити його на суд громадськості на даху одного зі столичних готелів, зустрічаючи світанок.

Нагадаємо, що востаннє співачка випускала музичний альбом ще в далекому 2008 році.

«Мені здається, «Рассвет» один із моїх найкращих альбомів за останній час, - зізналася зірка. - Я вклала в нього усю свою душу і переживання останніх років».

Привітати Білик з виходом нового альбому прийшли її друзі та колеги. Найбільш ранньою пташкою виявився співак Віталій Козловський, який не лише подарував букет квітів, але, скориставшись нагодою і присутністю преси, у відповідь на альбом співачки подарував їй свій.

«Я спеціально сьогодні раненько встав, щоб встигнути до найголовнішої зірки українського шоу-бізнесу, - розсипався у компліментах Віталік. - Я бажаю Іринці щастя і здоров'я. А в особистому житті у неї і так усе чудово, але про це ми нікому не розповімо».

Винуватиця торжества підтвердила, що зараз у неї дійсно все добре.

«Я кожного дня щаслива, тому що мене оточує любов», - сказала зірка.

Також привітати з виходом довгоочікуваного альбому прийшов перший чоловік Білик, продюсер Юрій Нікітін, телеведуча Ольга Цибульська, дизайнер Олена Бернацька та багато інших.

Оскільки більшість запрошених не встигли перекусити вдома, поспішаючи на свято до співачки, для всіх гостей були сервіровані столи, і кожен зміг з апетитом поснідати. При цьому Білик пішла ще далі – вона приготувала для своїх друзів та колег чудові котлетки, а також провела для присутніх енергійну зарядку під музику.

Георгій Раут, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

353