Дніпропетровський «Дніпро» вийшов в одноосібні лідери чемпіонату України з футболу, розгромивши 22 вересня на своєму полі з рахунком 5:0 донецький «Олімпік».

На дев'ятій хвилині рахунок у цій зустрічі відкрив нападник господарів Євген Селезньов. На початку другого тайму португалець Бруну Гама подвоїв перевагу «Дніпра». На 75-й хвилині бразильський захисник Дуглас, а через дві хвилини хорват Нікола Калініч довели результат до розгромного. Той же Калініч на 89-й хвилині встановив остаточний рахунок у матчі.

У ще одній зустрічі ігрового дня київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» впевнено обіграло з рахунком 4:1 луцьку «Волинь». У першому таймі відзначилися Андрій Ярмоленко і Джермейн Ленс. Після перерви знову забив Ярмоленко. «Волинь» скоротила розрив у рахунку зусиллями Івіци Шуніча. Але останнє слово в матчі залишилося за «Динамо» — гол на рахунку Владислава Калитвинцева, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Таким чином, після 7 турів «Дніпро» йде на першому місці в турнірній таблиці з 19 набраними очками. В активі «Шахтаря», який 21 вересня програв «Зорі»,— 18 пунктів. «Динамо» набрав 17 очок.

Як раніше повідомляв ForUm, дирекція Прем'єр-ліги затвердила дати проведення та час початку матчів 8-го туру чемпіонату України сезону 2014/2015 рр. «Дніпро» зустрінеться з «Іллічівцем» у неділю, 5 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом