У тих районах Донецької та Луганської областей, де буде можливість провести позачергові вибори в парламент, буде забезпечена посилена охорона правопорядку.

Про це в ході брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«У тих районах Донецької та Луганської областей, де буде можливість провести вибори... буде посилена охорона і, звичайно, посилена увага до тих населених пунктів, де проходитимуть вибори», - зазначив Шкіряк.

Він також зазначив, що в Донецькій та Луганській областях також є певна небезпека провокацій під час виборчого процесу, передає «УНІАН».

«Тому після завершення реєстрації кандидатів, після того як почнуть працювати ОВК та ДВК, ми розумітимемо, яка кількість комісій працюватиме в Донецькій та Луганській області, і, враховуючи це, повідомимо про ті заходи, яких вживатиме МВС для посилення і забезпечення правопорядку на виборчих дільницях», - зазначив радник міністра.

Як раніше повідомляв ForUm, 25 серпня Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання, призначивши позачергові парламентські вибори на 26 жовтня 2014 року.

Організація з безпеки і співробітництва в Європі має намір залучити 80 довгострокових та 600 короткострокових спостерігачів на позачергові вибори Верховної Ради 26 жовтня.

Між тим керівники самопроголошених Луганської та Донецької народних республік заявили, що вони не проводитимуть вибори до Верховної Ради України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом