Росія братиме участь в саміті G20 у Брісбені в Австралії і не має наміру змінювати порядок денний цього заходу, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

«Порядок G20 завжди дуже об'ємний і різноманітний. Протягом усього року ведеться підготовка до обговорення тих питань, які фігурують на саміті на експертному рівні», - заявив Пєсков.

Він також повідомив, що президент Росії Володимир Путін готується взяти участь в саміті, який пройде 15-16 листопада в австралійському Брісбені, повідомляє «ИТАР-ТАСС» з посиланням на «Російську Службу ВВС».

У серпні Держсекретар США Джон Керрі заявив, що вважає передчасним обговорювати питання про запрошення президента Росії Володимира Путіна на саміт «великої двадцятки». Він пов'язав цю невизначеність з подіями на сході України.

До складу «двадцятки» входять Аргентина, Австралія, Бразилія, Великобританія, Німеччина, ЄС, Індія, Індонезія, Італія, Канада, Китай, Мексика, Росія, Саудівська Аравія, США, Туреччина, Франція, ПАР, Південна Корея та Японія. На країни-учасниці G20 припадає понад 85% світового ВВП і 80% світової торгівлі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

20