У Маріуполі через обстріл східної околиці міста 21 вересня поранено 16-річного підлітка, повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

«Внаслідок обстрілу східної околиці Маріуполя у неділю, 21 вересня, поранено 16-річного підлітка. Хлопчика госпіталізовано, прооперовано, для його лікування є всі необхідні ліки та препарати крові. Стан дитини після операції стабільний»,— сказано в повідомленні.

Крім того, згідно з інформацією міськради, внаслідок обстрілу в суботу і неділю пошкоджено чотири приватних домобудівництва в селищі Талаківка, постраждалих немає.

Також внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід середнього тиску в п. Ляпіна (Орджонікідзевський район). Без газопостачання залишилися 144 абоненти, розпочато відновлювальні роботи.

«Наразі повторно обстріляно сел. Талаківка. Учнів школи та дитячого садка евакуйовано, вони перебувають в укритті. Внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід середнього тиску по вул. Ленінській, є загоряння. На місце виїхали пожежники»,— також повідомляють у міськраді.

Як раніше повідомляв ForUm, у ніч на 21 вересня було обстріляно східні і північно-східні околиці Маріуполя і прилеглі до нього населені пункти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом