У Міністерстві внутрішніх справ не виключають провокацій під час виборчого процесу в Україні, в тому числі і втручання з боку представників РФ. Про це сьогодні під час брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Шкіряк.

«Ми не виключаємо провокацій у різних областях України. Ми не виключаємо, що у виборчий процес будуть намагатися втручатися, в тому числі і представники Російської Федерації, тому що сьогодні у Путіна є величезне бажання якщо не поламати наші вибори, то завезти туди певних людей, представників певних олігархічних груп, які сьогодні підконтрольні Кремлю. Вони можуть діяти найганебнішими методами, не виключаючи можливість проведення силових акцій, терактів і, звичайно, будуть намагатися фальсифікувати вибори в певних областях. У певних округах, де можуть бути їм підконтрольні, в тому числі і представники місцевої влади», - сказав Шкіряк, не виключивши також, що будуть і спроби підкупу не тільки виборців, але й членів виборчих комісій, а також представників органів місцевої влади, повідомляє «УНІАН».

Шкіряк також зазначив, що МВС у межах своїх повноважень буде запобігати таким речам, щоб виключити зрив виборів або спотворення результатів волевиявлення громадян України.

Як раніше повідомляв ForUm, 25 серпня Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання, призначивши позачергові парламентські вибори на 26 жовтня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом