Ультиматум прем'єр-міністра парламенту це політична гра. Таку думку в коментарі Forum'у висловив директор Української філії Інституту країн СНД Денис Денисов.

«Ультиматум Яценюка парламенту це політична гра. І видатну роль відіграє прем'єр-міністр, який стає все більш комічним. Його образ яструба-ботаніка нічого, крім посмішки, не викликає», сказав Денисов.

Експерт порадив Яценюку почитати Конституцію України.

«Там написано, що законодавча влада відділена від виконавчої. Подібні ультиматуми мало співвідносяться зі здоровим глуздом і порушують цей баланс. Хоча це виправдовується тим, що він користується тільки мотивом політичної доцільності і цілями своїх партнерів. Якщо Кабмін не внесе бюджет, то хто від цього постраждає? Ті, хто в січні не отримають пенсії і зарплати. Після такого в будь-цивілізаційної країні такий прем'єр повинен бути зміщений з посади. Якби в нього ,ekf совість, він би і сам подав у відставку», вважає він.

Нагадаємо, Яценюк заявив про те, що Кабмін подасть на розгляд проект бюджету-2015 тільки після внесення змін у податкову політику України.

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

15