У Петровському та Кіровському районах Донецька станом на 9:30 22 вересня чутні звуки пострілів і вибухи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

«Ніч у Донецьку пройшла без активних воєнних дій. Вранці 22 вересня в Петровському та Кіровському районах міста чутні звуки пострілів і вибухи, про що повідомляють самі мешканці», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за минулу добу в результаті попадання снарядів знищені металеві контейнери на ринку «Трудовська» у Петровському районі та складські приміщення за адресою Путилівська роща, 2 в Київському районі. Пошкоджено також і газопроводи.

За інформацією ПАТ «Донецькміськгаз» у балці, між вул. Калініна і вул. Рози Люксембург і по вул. Федорова пробиті підземні газопроводи середнього тиску. У селищі Флора, вул. Слєпньова, 82а, осколками снаряда на висоті 6м пошкоджено газопровід високого тиску діаметром 530 мм. По вулиці Олімпиєва, 172, осколками пошкоджено розподільчий газопровід. Без газопостачання 18 будинків приватного сектору.

На 22 вересня без газопостачання в Донецьку залишаються 5 багатоквартирних будинків, 709 будинків приватного сектору, всього 1296 абонентів і 28 підприємств.

КП «Компанія "Вода Донбасу"» веде роботи з відновлення наливного водоводу, пошкодженого снарядом в результаті обстрілу 20-21 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39