«Не можна виграти війну з простирадлами. Не можна зберегти мир з простирадлами», - Президент України Петро Порошенко про те, що українській армії необхідно сучасне озброєння.

«Синхронна ратифікація Угоди - свято для всієї Європи», - Президент України Петро Порошенко про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

«Тепер ніхто не скаже, що на схід України Київ призначає керувати "бендерівців". Навпаки - самих тільки Москалів», - голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль про своє призначення.

«Вибір Європи та світу - це не вибір між різними видами цивілізацій. Це вибір між цивілізацією і варварством», - Президент України Петро Порошенко про підтримку України Заходом у війні з Росією.

«Донбас ніколи не любив центральну владу, але зараз ми дійшли до критичної межі, тому слід виправляти ситуацію. Терапевтичними, м'якими методами», - луганський губернатор Геннадій Москаль про настрої жителів Донбасу.

«Починати було важко, скажу чесно! Але впевнений, що в цьому першому стоденної раунді перемогла наша команда», - мер Києва Віталій Кличко про 100 днів перебування на посаді.

«Афера століття у Верховній Раді. За "мирні" ініціативи Порошенка, написані в Кремлі, в таємному режимі проголосували 287 депутатів», - нардеп Олег Ляшко про голосування за закон про особливий статус окремих районів Донбасу.

«Яких людей ми отримали - тих, хто симпатизує Україні, тих, хто вдень тримає дулю в кишені, а вночі береться за зброю? Ось питання!», - луганський губернатор Геннадій Москаль про жителів Донбасу, які проживають на територіях, підконтрольних української армії.

«Комуністів здуло вітром, коли ми почали розглядати закон про люстрацію», - голова ВР Олександр Турчинов про відсутність у сесійній залі під час розгляду законопроекту про люстрацію нардепів від КПУ.

«Якщо ми цього не зробимо, це буде робити натовп. Повірте мені, це набагато страшніше», - нардеп Віталій Журавський про необхідність прийняття закону про люстрацію.

«Немає у нас ковдри, яку кожен тягне на себе», - Президент Петро Порошенко про те, що за розвиток України відповідають президент, парламент і уряд.

«Я проти заборони КПУ не тому, що я її люблю - наді мною комуністи знущалися в парламенті протягом десяти років», - Президент України (1994-2005) Леонід Кучма проти заборони Комуністичної партії України через суд.

«Щоб холодна вода перетворилася на гарячу, її треба підігріти», - мер Києва Віталій Кличко про проблеми з гарячою водою у місті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

125