Виступ Президента України Петра Порошенка в конгресі США - це яскравий доказ того, що сьогодні весь цивілізований світ підтримує демократичний шлях, який обрала наша країна. Про це в інтерв'ю журналістам заявила заступник лідера партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» Ірина Синявська.

«Вчора у Конгресі США відбулася безпрецедентна подія - всі конгресмени кілька разів стоячи аплодували українському Президентові. У Палаті представників відбулося народження нової демократії та її визнання світовим співтовариством», - зазначила Ірина Синявська.

За словами заступника лідера «ЗАСТУПу», успіх Президента України в Конгресі США відкриває перед Україною нові можливості. І в тому числі для сільськогосподарського сектору.

«Сьогодні нам потрібно по-максимуму використовувати нові досягнення на політичній арені. Це може дати потужний імпульс для сільського виробництва. Зараз ми як ніколи близькі, щоб інтегрувати свою продукцію на світові ринки. Однак для цього країні потрібні реформи.

«ЗАСТУП» розробив такий комплексний план дій і готовий втілювати його в життя», - резюмувала заступник лідера партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» Ірина Синявська.


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом