Станом на 18:00 в Донецьку зберігається напружена обстановка, залпи і вибухи чути в Петровському та Кіровському районах, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«О 13:50 Петровський район знову зазнав обстрілу. В результаті осколками був пробитий колектор газопроводу. Районною службою ПАТ «Донецькміськгаз» відключено газопостачання будинків 20 і 26 на вулиці Салтикова-Щедріна та 26 на вулиці Композиторів. Без газу 172 квартири», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що 18 вересня в місті велися відновлювальні роботи на пошкоджених мережах і комунікаціях. Фахівці «Донецькміськгазу» відновили газопостачання 147 квартир у будинку 54 на Київському проспекті. Бригадами ДТЕК Донецькобленерго відновлено електропостачання селища Грабари в Куйбишевському районі.

Електроенергію отримали жителі 3 багатоповерхових будинків та 200 будинків приватного сектору. Все ще залишаються знеструмленими 70 будинків приватного сектору селища Застанційний, мікрорайони Трудівські, Житмайданчик та селище Шахти 11.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21