Робота Керченської переправи припинена до покращення погодних умов. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Єдиної транспортної дирекції.

Черга в порту «Крим» зросла до 2 тис. 66 автомобілів через закриття Керченської переправи. Черга в порту «Кавказ» збільшилася до 720 машин.

«Напередодні через сильний вітер на Керченській переправі призупинено рух поромів, він відновиться після поліпшення погодних умов. У даний момент на Керченській переправі пориви вітру досягають 27 м/с», - йдеться в повідомленні.

ЄТД намагається уникнути транспортного колапсу на переправі, тому настійно рекомендує автомобілістам утриматися від поїздок в Крим і назад з 17 по 19 вересня і по можливості перечекати негоду на материковій частині Росії і на півострові.

Зараз Керченська переправа є основною магістраллю, яка пов'язує півострів Крим з материковою частиною Росії. З 21 серпня на Керченській переправі запрацювали термінали з видачі спеціальних талонів. Крім того, вже до наступного курортного сезону Мінтранс РФ планує впровадити на переправі електронну чергу.

Нагадаємо, на Керченській переправі станом на 17:30 17 вересня оголошено штормове попередження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом