Нещодавно створені танкові підрозділи Національної гвардії України підійшли до завершального етапу підготовки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

«Під час зборів військовослужбовці пройшли злагодження танкових екіпажів у складі підрозділів та відпрацювали виконання різних вправ у поєднанні з бойовими стрільбами. Це дало можливість підготувати особовий склад танкових підрозділів для виконання завдань в умовах бойових дій», - розповів генерал-майор Віктор Ганущак, начальник управління бойового забезпечення Національної гвардії України.

Нагадаємо, кількість загиблих бійців Збройних сил України за час антитерористичної операції на Донбасі станом на 9 вересня становить 723 людини.

За даними Інформаційно-аналітичного центру РНБО України, станом на 7 вересня з початку проведення антитерористичної операції на сході України загинули 864 українських військовослужбовці. При цьому варто відзначити, що крім бійців ВСУ в операції беруть участь підрозділи Міністерства внутрішніх справ, зокрема Нацгвардія. АТО триває з квітня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

45