Міністр оборони Валерій Гелетей має намір перевірити близько 30 чиновників очолюваного ним відомства на детекторі брехні.

«За два місяці роботи у міністерстві оборони України особисто в мене, як у міністра, накопичилося багато запитань до тих людей, які не беруть участь в бойових діях в зоні АТО, які сьогодні займаються закупівлями, іншими речами, перебуваючи безпосередньо в міністерстві оборони, займаючи високі посади, будучи військовими і цивільними особами. Саме тому мною прийнято рішення провести відповідний експеримент, подивитися наскільки люди на своєму місці», - сказав він в ефірі телеканалу «Інтер», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За словами глави оборонного відомства, для кожного чиновника, який буде проходити перевірку, підготовлені індивідуальні питання.

При цьому міністр не уточнив, які саме будуть питання, але зазначив, що посадових осіб буде перевірено на «злив інформації», співпрацю зі спецслужбами інших держав.

Як повідомив Гелетей, на першому етапі перевірку пройдуть близько 30 чиновників, у тому числі і він особисто.

«Це безпосередньо ті, хто впливає на політику Міністерства оборони, ті, у кого є доступ до зони АТО, і, звичайно, ті, хто займається такими питаннями, як забезпечення армії, забезпечення зони АТО», - пояснив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом