До передвиборних перегонів долучилася нова аграрна партія «ЗАСТУП». Про це на III з'їзді політсили офіційно заявила лідер партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.

«Ми хочемо, щоб нарешті у Верховній Раді з'явилося гідне представництво аграріїв. Більшість членів політсили - нові обличчя в українському політикумі. Хочу зазначити, що в складі партії немає олігархів», - зазначила заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська.

Згідно з програмою, політсила відстоюватиме інтереси національних виробників при вступі в ЄС, децентралізацію влади, проведення земельної реформи, допомогу малому та середньому агробізнесу, розвиток сільської кооперації та підтримання традицій села.

«Деякі законопроекти для захисту інтересів аграріїв та розвитку сільських територій ми розробили у співпраці з європейськими партнерами, які багато років ефективно займаються розвитком фермерства», - зазначила Ульянченко.

«Треба будувати більше сільськогосподарських ринків, щоб прості фермери могли продавати свою продукцію. І найголовніше, розвивати кооперацію фермерським підприємствам. Адже великі агрохолдинги не дають розвиватися малому сільськогосподарського бізнесу», - заявив заступник лідера партії «ЗАСТУП» Геннадій Новіков.

«До першої п'ятірки виборчого списку входить чинний голова сільської ради. А ще, більшу частину партії складають жінки. Такого складу немає в жодній політичній партії», - підкреслила лідер «ЗАСТУПу» Ульянченко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом