Мешканцям міста Донецька, чиє житло постраждало внаслідок бойових дій, необхідно звертатися в свої районні ради з відповідними заявами. Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

«До заяви необхідно докласти самостійно зроблені фотографії пошкоджень (руйнувань) житла та їх опис у довільній формі. Після цього комісія райради виїде на місце для підтвердження наданих заявником відомостей», - йдеться в повідомленні.

В ОДА зазначили, що далі документи будуть передані в комісію міськради, рішення якої стане підставою для подальшої компенсації з держбюджету. Відповідний проект постанови нині проходить погодження в Кабміні України.

Координацію роботи з фіксації пошкоджень та руйнувань житлових будинків у Донецьку здійснює міська рада. Контактні телефони: 335 51 12, 337 60 09.

«Що стосується інших міст і районів, в яких є будинки, що постраждали внаслідок бойових дій, то там заявникам необхідно безпосередньо звертатися до заступників міських голів або голів райдержадміністрацій, які курують сферу ЖКГ», - підсумували в ОДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44