Станом на 13:00 12 вересня обстановка в Донецька стабільно напружена, інформації про події в районах не надходить. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

За повідомленнями диспетчерської служби Донецьких електричних мереж, до 12:00 фахівцями підприємства було відновлено енергопостачання трьох трансформаторних підстанцій мікрорайону 3-й Східний. Таким чином, усі 14 підстанцій у Київському районі, на яких після артобстрілу 11 вересня відбулося аварійне відключення, відновили свою роботу.

Непростою залишається ситуація з водопостачанням. КП «Донецькміськводоканал» робить все можливе, щоб забезпечити жителів водою у вечірні години, однак витримати заявлений раніше графік з 19 до 22 години не вдається через недостатній обсяг води, що подається в місто. Сьогодні, 12 вересня, фахівцями підприємства ведуться розподільні і регулювальні роботи, щоб до вечора подати воду в селища шахти ім. Абакумова, Бірюзова, а також у мікрорайони Широкий, Зоряний, Мирний, Голубий, Текстильник і на весь Петровський район.

Складна ситуація з водопостачанням зберігається в Куйбишевському районі. У зв'язку з цим міською владою організовано підвезення технічної води для побутових потреб населення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом