Спусковий апарат пілотованого корабля «Союз ТМА-12М» 11 вересня приземлився в Казахстані з міжнародним екіпажем на борту, повідомляє прес-служба Центру управління польотами.

«11 вересня 2014 року о 6 годині 23 хвилини за московським часом за 148 кілометрів на південний схід від міста Жезказган у Казахстані приземлився спускний апарат транспортного пілотованого корабля «Союз ТМА-12М» з міжнародним екіпажем.

Час перебування в космічному польоті екіпажу пілотованого корабля «Союз ТМА-12М» становив 169 діб 5 годин 6 хвилин», - сказано в повідомленні.

«Союз ТМА-12М» відстикувався від МКС 11 вересня о 3:01 за московським часом з екіпажем у складі російських космонавтів Олександра Скворцова, Олега Артем'єва та американського астронавта Стівена Свонсона.

У ЦУПі повідомили, що на станції до прибуття наступного російського пілотованого корабля ще продовжать роботу учасники 41-ї тривалої експедиції на МКС російський космонавт Максим Сураєв, американський астронавт Рід Вайсман та європейський астронавт Олександр Герст.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом