Західний інвестор в Україну не прийде. Таку думку Forum'у висловив член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності народний депутат Андрій Пінчук, коментуючи чергову спробу уряду провести приватизацію, а також прийняте рішення про розміщення «пробних пакетів» акцій, що належать державі, підприємств на західних біржах.

«Поки в Україні відбуватиметься все те, що ми маємо сьогодні, воєнні дії - західний інвестор до нас не прийде», - категорично заявив він.

Пінчук також підкреслив, що бізнес в Україні не почувається безпечно не лише з причини подій на сході країни. «Про що можна говорити, коли у Фірташа забрали, і тепер поставили людину Коломойського. Що змінилося?», - зазначив парламентарій.

«Думаю, з часом до всієї сьогоднішньої приватизації буде дуже багато питань. На жаль, якість влади не змінюється», - підсумував Пінчук.

Нагадаємо, за словами прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, колишній шлях приватизації неприйнятний: «Ми хочемо чесної, прозорої та ефективної приватизації із західними партнерами».

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188