Міжнародна спільна слідча група з розслідування катастрофи літака Малайзійських авіаліній (МН 17) розпочала свою роботу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

«У Генеральній прокуратурі України почали працювати іноземні представники міжнародної спільної слідчої групи з розслідування катастрофи літака Малазійських авіаліній (МН 17)», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що генпрокурор України Віталій Ярема відповідно до повноважень, наданих кримінальним процесуальним кодексом України, і міжнародних договорів у сфері правової допомоги у кримінальних справах, підписав угоду про створення міжнародної спільної слідчої групи.

Зазначену угоду також підписали керівники прокуратури та правоохоронних органів Королівства Нідерландів, Королівства Бельгії, Австралійського Союзу, представники яких увійшли до складу зазначеної міжнародної спільної слідчої групи, а також Євроюсту та Малайзії.

Нагадаємо, «Боїнг-777» Malaysia Airlines, що прямував за курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи на сході України 17 липня. На його борту перебувало 298 осіб, усі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом