У Вінницькій області сталася ДТП, внаслідок якого одна людина загинула, ще п'ятеро отримали травми різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ.

За інформацією прес-служби, 54-річний водій автомобіля Toyota Camry, житель одного з сіл Чернівецької області, рухаючись автошляхом Могилів-Подільський–Бердичів, на перехресті не надав перевагу в русі автомобілю Lexus LX 570, внаслідок чого сталося зіткнення.

«У салоні Toyota Camry, крім водія, перебувало ще п'ять пасажирів - дві жінки і троє чоловіків. Всі вони каретами швидкої допомоги з ушкодженнями різного ступеня тяжкості були госпіталізовані до Хмельницької районної лікарні. Однак одна із потерпілих - 26-річна жінка - на шляху до медичного закладу померла», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в міліції, 56-річний водій Lexus не постраждав.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344