Ніякого визнання Луганської та Донецької народних республік не буде, заявив у коментарі Forum'у народний депутат України (фракція ВО «Батьківщина») Володимир Ар'єв.

«Зараз спілкування (з представниками так званих ЛНР і ДНР, - Ред.) ведеться через посередників. І не думаю, що можна на таких переговорах чогось революційного досягти. Ми захищатимемо свою територію, і ніякого визнання ЛНР і ДНР не буде. Вони законами України визнані терористичними організаціями», - заявив він.

За його словами, «єдине, що може бути, - це проведення переговорів з представниками Донбасу, після того як під наглядом ОБСЄ пройдуть місцеві вибори, і люди на окупованих територіях самі визначать, хто їх має представляти». «Підкреслюю: повинні бути легітимно проведені вибори в місцеві органи влади на Донбасі», - акцентував політик.

«Зараз ми уже воюємо не з ЛНР і ДНР, а з Росією. І в цьому випадку ми повинні зробити висновки. Ситуація у Збройних силах України загальновідома, вони розвалювалися протягом останніх 10 років. Нікому не хочеться класти солдатські життя, особливо, якщо немає результату. Всі війни з великими супротивниками вигравалися не в лоб, а розумом», - упевнений Ар'єв.

 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом