Прихильники так званої Донецької народної республіки вбили співробітника прокуратури Донецької області. Про це ForUm'у повідомили в прес-службі наглядового відомства.

Встановлено, що кавказці, що належать до терористичної організації ДНР, викрали старшого прокурора прокуратури Донецької області на трасі біля міста Зугреса Донецької області.

«Він прямував до Костянтинівки, куди був прикомандируваний. По дорозі його автомобіль зламався. Під час ремонту до нього під'їхали прихильники ДНР, які, обшукавши машину, знайшли посвідчення співробітника органів прокуратури», - йдеться в повідомленні.

Після цього старшого прокурора вивезли в якості заручника в невідомому напрямку.

За даними відомства, кілька днів його катували і постійно зв'язувалися з рідними, яким, не висуваючи жодних вимог, постійно погрожували розправою.

Сьогодні, 4 вересня, члени так званої ДНР привезли тіло 30-річного працівника прокуратури до місця проживання його матері.

«На тілі виявлено численні кульові поранення від автоматичної зброї і сліди катувань», - повідомляє прес-служба.

За цим фактом розпочато розслідування за ч. 2 ст. 115 п.п. 3, 4, 7, 12 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство заручника, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб з хуліганських мотивів).

Створено слідчо-оперативну групу і групу процесуальних керівників.

Визначено план першочергових слідчих дій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом