Всі польові наметові табори для українських біженців, які були розгорнуті в прикордонних районах Ростовської області, будуть ліквідовані в п'ятницю, 5 вересня. Про це журналістам повідомив співробітник управління інформаційної політики уряду регіону Олександр Титов.

«Наметові пункти тимчасового розміщення, які розгорнуті в містах Матвєєв-Курган, Новошахтинськ і Донецьк (російський. - Ред.), будуть скасовані. Завтра ні одного табору вже не залишиться. Зараз у трьох таборах перебуває не більше трьохсот чоловік. Вони будуть вивозитися за межі Ростовської області в інші суб'єкти РФ», - сказав Титов, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Титов також додав, що таке рішення було прийнято через те, що погодні умови вже не дозволяють розміщувати людей у наметах. Вночі температура іноді опускається нижче 18 градусів.

«Нові біженці транзитом по Ростовській області будуть відправлятися (в інші суб'єкти. - Ред.) РФ. А ті, хто залишиться, будуть розміщені приблизно в 20 стаціонарних пунктах тимчасового розміщення, де є можливість жити в холодну пору року», - сказав Титов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72