На території Криму з 2 по 30 вересня очікуються відключення електроенергії. Про це повідомляє прес-центр ПАТ «ЕК «Севастопольенерго».

«Згідно з факсограмою державного підприємства НЕК «Укренерго» №9657 від 2 вересня в період з 2 по 30 вересня у зв'язку з недостатнім забезпеченням палива на електростанціях України та дефіцитом гідроресурсів знижується перетікання потужності енергосистеми України в кримську енергосистему», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок цього можливе відключення електроенергії вранці (з 9;00 до 11;00) і ввечері (з 19;00 до 23;00) в житлових районах і промислових підприємств Севастополя.

«Севастопольенерго» не може вплинути на ситуацію і спільно з МНС, а також службами життєзабезпечення міста вживає всіх необхідних заходів для мінімізації наслідків обмеження подачі електроенергії», - зазначили в організації.

Нагадаємо, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України спрямувало обласним енергопостачальним компаніям повідомлення про можливе тимчасове припинення електропостачання населення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44