Найближчим часом в Україні збережеться літній характер погоди без опадів. Про це під час брифінгу 1 вересня розповів заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко, йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Температура повітря вночі очікується від +10 до +16, у південній частині від +16 до +21, вдень від +25 до +20. У всіх західних та північних областях буде трохи прохолодніше - від +21 до +26.

Температура води в Чорному та Азовському морях становить від +22 до +25, у Дніпрі біля Києва +19.

7-11 вересня через територію північної частини України переміститься циклон, і супутній йому атмосферний фронт зумовить короткочасні дощі. У західних, північних, центральних і східних областях також можливі грози. Температура повітря знизиться на 5 градусів.

12-15 вересня черговий антициклон із заходу переміститься на територію України і принесе погоду без опадів. Нічна температура в південній частині України очікується від +9 до +14 , на решті території буде значно прохолодніше - від +4 до +9 , у той час як денна температура по всій території України буде від +19 до +25 .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50