В результаті перевірки території Одеського університету внутрішніх справ фахівцями жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено.

Про це повідомляє Приморський РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області.

«Під час перевірки зазначеної інформації правоохоронці вжили всіх необхідних першочергових заходів для забезпечення безпеки людей. З адмінбудівлі були евакуйовані 850 громадян», - йдеться в повідомленні.

Наразі університет працює у звичайному режимі.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та порушення кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Відповідно до зазначеної статті правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Правоохоронці вживають заходи, спрямовані на встановлення особи телефонного хулігана для притягнення його до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Як повідомляв ForUm, у понеділок, 1 вересня, невідомий повідомив про мінування будівлі Одеського державного університету внутрішніх справ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом