Запорізьку область не треба брати під опіку. Про це заявив голова Запорізької обласної державної адміністрації Валерій Баранов, коментуючи заяву Геннадія Корбана про «шефство» Ігоря Коломойського.

«Нас ніхто під опіку не бере і нас не треба брати під опіку, - заявив глава він, коментуючи план «Б» Коломойського. - У нас є свої плани щодо захисту регіону і дуже добре, що наші сусіди готові з нами співпрацювати і координувати дії».

До речі, у засіданні Ради оборони Дніпропетровської області брав участь заступник голови області Григорій Самардак, який при зустрічі з губернатором доповів йому про плани колег, і ці напрацювання планують використовувати і в запорізькому регіоні, повідомляє «Комсомольська правда в Україні».

«Ми маємо чіткий план і програму дій, розпочинаємо її реалізацію від сьогодні. Нашу територію ми будемо захищати разом з сусідами, будемо використовувати досвід один одного», - зазначив Баранов.

За словами чиновника, головне для всіх нас сьогодні - не піддаватися паніці і не сидіти цілодобово в Інтернеті, вишукуючи новини.

«Новини нам готує Путін з командою, його завдання - дезінформація і руйнування системи управління», - відрізав голова Запорізької області.

Зараз в області продовжують створювати групи з активістів для організації допомоги зі збору коштів для солдат і охорони правопорядку. Також створено обласний штаб з координації діяльності громадських формувань оборони.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом